Ciclisme

Odissea per començar

Ciclisme. Transpyr. Els 350 corredors de BTT inicien la competició amb una etapa entre Roses i Camprodon amb pluja i calamarsa

Selectiva des del primer dia. Així és l'edició 2014 de la Transpyr. La primera etapa de BTT –de carretera era la segona– entre Roses i Camprodon va tenir, a més de la duresa inherent al recorregut, pluja i calamarsa per complicar la vida als 350 participants. Israel Núñez i Roberto Bou van cobrir els 120 km d'ahir amb un temps de 4h35:14 i 6:51 més tard van arribar David Mateo i Pablo Botella (Probike), seguits d'Oriol Colomé i Wolfgang Krenn (Bicis Esteve), a 11:09. La prova que l'etapa va ser molt selectiva és que el sisè equip classificat ja va cedir més de 40 minuts.

Ja hi va haver les primeres baixes. Xavier Julià es va fracturar un dit d'una mà en una caiguda. En teoria, havia de ser una jornada d'aclimatació per entrar en matèria a partir d'avui, amb la segona de les set etapes, entre Camprodon i la Seu d'Urgell (114 km i 2.190 m de desnivell positiu), una de les més dures, amb la collada de Toses fregant els 2.000 m d'alçada als voltants de la Molina i Masella. En la Transpyr de carretera, es va imposar Toni de la Asunción, en una jornada que ja va cobrar-se els primers abandonaments. Avui els corredors faran l'ascens al coll de Pradell, amb més de 1.000 m de desnivell, rampes del 20%, un pendent mitjà del 15% i un tram cronometrat de 35 km ben a prop de la meta situada a la Seu d'Urgell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)