Ciclisme

Mateu i Botella guanyen la segona etapa

Ciclisme. Transpyr. Els 345 supervivents van rodar en condicions més favorables després de l'odissea del primer dia pel mal temps

David Mateu i Pau Botella, de l'equip Probike, van guanyar la segona etapa de la Transpyr 2014 en ser els més ràpids en els 114 quilòmetres entre Camprodon i la Seu d'Urgell. Darrere seu i a pocs segons van arribar Israel Núñez i Roberto Bou.

Aquesta segona etapa de BTT va estar marcada per un millor temps, que va permetre als ciclistes rodar en unes condicions més favorables que diumenge, en l'inici de la prova. Els 345 supervivents encara estaven afectats per la duresa del primer dia, amb molta pluja i fred, però van afrontar els 2.190 metres de desnivell amb ganes. Van fer la llarga ascensió a la mítica collada Verda com a primer escull, i després van passar per l'estació d'esquí de la Molina i la collada de Toses, amb arribada a la Seu d'Urgell.

Pel que fa a la modalitat Transpyr Road, ahir va viure la seva etapa reina amb la mítica pujada al coll de Pradell, considerat un dels més durs de Catalunya, amb rampes de fins al 23% de desnivell. També van superar el coll de Josa, de 35 quilòmetres. La victòria d'etapa va ser per a David Ribas, que va entrar davant d'Adolfo Tannenbaum.

L'etapa reina es disputa avui

La tercera etapa que es disputa avui és la més llarga de les set de la prova, i és considerada l'etapa reina, ja que és una de les més dures i la que té més desnivell. La sortida serà a la Seu d'Urgell i l'arribada al Port de Suert, després d'un recorregut de 119 quilòmetres i un desnivell de 2.930 metres. Els ciclistes de carretera tindran un tram cronometrat de 53 quilòmetres amb l'ascensió al port del Cantó. En total, cobriran un recorregut de 136 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)