Més esport

Fontané i Colomé, a semis

Piragüisme. Van acabar les eliminatòries sènior de K1, liderades per l'americà Dane Jakson, entre els vint primers classificats

Els palistes catalans Quim Fontané (Salt-Ter) i Oriol Colomé (Sort) es van classificar per a les semifinals de la copa del món de piragüisme en estil lliure, en la categoria K1. Fontané va ocupar la quarta posició de la general –es classificaven el 20 primers– i va quedar a només dos punts del tercer, el francès Sebastien Devred. La classificació la va liderar el jove prodigi d'aquest esport i actual campió del món, el nord-americà Dane Jakson, de 19 anys, que aspira a revalidar el títol a Sort. El francès Mathie Dumoulin va acabar segon, a deu punts de Jakson. Avui es farà la repesca en K1 masculí i les eliminatòries de K1 femení. També es disputaran les semifinals de K1 júnior masculí, amb els catalans Ian Salvat i Adrià Ovando.

Tibau es posa el neoprè

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, va visitar ahir Sort per donar suport a la competició i promoure aquesta localitat com a destinació de turisme actiu de primer ordre a escala europea. Tant les institucions com el teixit empresarial del Pallars Sobirà consideren vital per al desenvolupament de la comarca portar a Sort proves esportives d'aigües braves de primer nivell. Tibau es va atrevir a fer un descens de ràfting acompanyat de Llàtzer Sibis, alcalde de Sort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.