Més esport

El Falcons debuta a Europa

Tennis de taula. El conjunt femení sabadellenc disputarà la primera fase de la copa ETTU a Romania. El DKV Borges Vall serà l'amfitrió del seu grup en la primera eliminatòria masculina

L'equip femení del Falcons Sabadell debuta aquest cap de setmana en una competició europea, disputant la primera fase de la copa ETTU, la segona competició. Les sabadellenques viatgen a la localitat romanesa de Dumbravita per enfrontar-se al conjunt local, al conjunt holandès del Dozy Den Helder Noordkop i al xipriota de l'Acropolis Youth Club. L'objectiu és un dels dos primers llocs per passar a la segona fase. Dissabte al matí s'estrenaran contra les romaneses i a la tarda jugaran amb les xipriotes. Diumenge al matí tancaran la competició enfront les holandeses. El Falcons té la baixa de Sara Ballester, lesionada, i es desplaça amb la seva germana gran Maria, Mònica Weisz i la nova incorporació, la madrilenya Elena López. El Balaguer Villart Logístic debutarà en la tercera fase.

En la copa ETTU masculina, el DKV Borges Vall és l'amfitrió del seu grup i s'enfrontarà a Grupo Desportivo dos Toledos de Portugal, al TT Vedrinamur belga i al conjunt turc del Turk Telekom Ankara Spor Kulubu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)