Més esport

Pel camí més assequible i cap a la final esperada

Futbol sala. El Barça i el Marfil assoleixen la final de la copa de Catalunya (avui, 21.15 h) gràcies a la qualitat i el fons d'armari de les seves plantilles

L'Hospitalet2


Marfil10


Premià4


Barça12


Tot i la valentia de l'Hospitalet i del Premià, dues categories són una distància abismal quan ets l'equip petit que ha de superar el gran en les semifinals de la copa de Catalunya. I ahir, a Santa Coloma, es va fer palès. El Barça i el Marfil es van classificar per a la final d'avui (Esport 3, 21.15 h) aprofitant el fons del seu armari i la gran qualitat de les seves plantilles.

Va tenir-ho més fàcil el Barça, que, tot i això, en el primer minut perdia després d'una diana d'Amante. Els blaugrana dominaven el duel, però els seus atacs s'estavellaven en el mur riberenc o a les fustes de la porteria d'Àlex Jiménez– els blaugrana van etzibar tres pilotes al pal durant el primer temps–. Bateria i Lozano van capgirar el resultat (8'), però els riberencs van treure el punt d'honor i van empatar mitjançant un contraatac culminat per Folgué. Tot i això, David no sempre guanya Goliat i Aicardo va fer dues dianes més per posar les coses a lloc.

Després de la represa, el Barça no va tenir rival i va passar per sobre d'un Hospitalet molt dèbil. El segon temps va servir per veure la primera exhibició de les moltes que esperen al nou fitxatge blaugrana, Bateria. El brasiler va marcar cinc gols, va repartir detalls de qualitat i va mostrar un petit bocí del seu talent inesgotable. A més, Bateria es va associar a la perfecció amb els seus nous socis: uns de més coneguts, com Wilde, i d'altres que ben aviat tindran moltes coses a dir, com el jove Pol Pacheco, que va fer un dels gols blaugrana.

Per la seva banda, el Marfil va començar amb molta força i guiat pel seu golejador, Dani Salgado, que va fer les dues primeres dianes. Però el Premià va donar feina. Tanta que, tot i que la lògica deia que les forces li fallarien quan tornés del vestidor, es va situar amb un 4-5 en contra molt perillós per als interessos dels de Passarrius. Guiats per un Gordillo estel·lar, els maresmencs van tenir contra les cordes tot un semifinalista de la lliga espanyola. Però, a les acaballes, el Marfil va imposar la seva llei tancant el duel amb una golejada abundant.

COVER PREMIÀ: Plana, Andresito, Nai, Mossaab, Gordillo, Jordi Calderón, “Choco”, Albert Carmona, Baldeh. MARFIL SANTA COLOMA: Alex Pérez, Rubén, Adolfo, Dani Salgado, Sepe, Rafa López, Alejandro Medina, Martel, Lluc i Albert Segura. GOLS: 0-1 Salgado (3'). 0-2 Salgado (11'), 1-2 Gordillo (12'), 1-3 Sepe (15'), 1-4 Salgado (16'), 1-5 Rafa López (18'), 2-5 Andresito (18'). 5-3 Gordillo (19'). 5-4 Andresito (27'). 6-4 Rubén (32'), 7-4 Rafa López (37'). 8-4 Rafa López (37'). 9-4 Adolfo (39') i 10-4 Óscar Agustí (40').
BARÇA: Cristian, Ortego, Aicardo, Bateria, Wilde, Dyego, Lozano, Saad, Gabriel, Plana, Pacheco. HOSPITALET BELLSPORT: Jiménez, Sin, Nuñez, Amores, Folqué, Amador, Alcántara, Rodoreda, Sierra, Amante, Sellarés, Pedrero i Ramos. GOLS: 1-0 Amante (2'), 1-1 Bateria (9'), 1-2 Lozano (10'), 2-2 Folqué (10'), 2-3 Aicardo (11'), 2-4 Aicardo (16'), 2-5 Bateria (25'), 2-6 Bateria (27'), 2-7 Wilde (30'), 2-8 Pacheco (32'), 2-9 Ortego (33'), 2-10 Bateria (34'), 2-11 Bateria (36'), 2-12 Gabriel (38').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)