Ciclisme

Xavi Tondo en el record

Ciclisme. Mil ciclistes van participar en la Marxa 100% Tondo en honor al ciclista vallenc, desaparegut el 2011 en un accident domèstic

Un miler de ciclistes van participar diumenge en la quarta edició de la Marxa 100% Xavi Tondo en homenatge al ciclista vallenc. La prova va sortir de Sant Joan les Fonts, el seu poble de residència, i va tenir dos recorreguts, de 68 i 116 quilòmetres, per les carreteres preferides de Tondo per entrenar-se. La prova, no competitiva, va tenir la participació d'alguns dels amics del ciclista, desaparegut el 2011 a Sierra Nevada a causa d'un accident domèstic. Hi van ser Carlos Verona, Òscar Pujol, Dominique Rollin i Carles Checa, entre d'altres.

El dia abans es va disputar la Tondo Kids, puntuable per a la copa Catalunya de ciclisme infantil i per al campionat gironí. Els vencedors van ser Roger Pareta i Irune Sánchez, en la categoria benjamí, i Oriol Alcaraz i Marta Vilanova, en la categoria de principiants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)