Tennis

Robredo, finalista a Shenzhen

Tennis. L'olotí (4) va derrotar amb claredat el colombià Santiago Giraldo per 6-1 i 6-4 i es jugarà el títol davant de l'escocès Andy Murray (2), que va patir contra l'argentí Juan Mónaco

El català Tommy Robredo (22è de l'ATP i quart cap de sèrie) va superar ahir amb relativa comoditat el colombià Santiago Giraldo per 6-1 i 6-4 en 1 hora i 10 minuts en la primera semifinal de l'obert de Shenzhen (Xina) i amb 32 anys jugarà avui contra l'escocès Andy Murray la vint-i-dosena final de la seva trajectòria esportiva. Robredo va ser infinitament superior amb el servei –10 aces i un 84 per cent de punts amb el primer– i va aconseguir quatre trencaments, per només un en contra. A més, va fer sang de la feblesa en el segon servei del sud-americà, un dels més lents del circuit. L'olotí, però, es va veure obligat a remuntar un 1-3 en contra en el segon set, l'únic moment complicat del partit. Robredo jugarà la segona final del curs després de perdre a Umag davant de Pablo Cuevas. Les pistes croates van ser precisament l'escenari on, en l'edició del 2013, va obtenir el seu dotzè i últim títol ATP. “Ha estat un partit complicat, sobretot en el segon set, però al final he jugat millor que Giraldo i estic molt feliç”, va declarar el català. Andy Murray, de la seva banda, va remuntar contra l'argentí Mónaco: 2-6, 6-3 i 6-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)