Ciclisme

Trayter guanya als Masos

Ciclisme. Va fer la volta llarga (30 km) en 1h28:31 i va acabar amb 16 segons menys que Collados i Almenara, que van completar el podi

Marc Trayter va ser el vencedor de la primera prova de la copa gironina de BTT, als Masos de Pals, organitzada pel CC Palafrugell. El corredor del Club L'Escala-Empúries va cobrir el circuit de 30 km en 1 hora, 28 minuts i 31 segons. Christian Collados i Umbert Almenara van acabar segon i tercer després de creuar la meta 16 segons més tard. La forta pluja que va caure de bon matí va fer perillar la celebració de la prova, però finalment es va poder fer amb normalitat. La volta de 20 quilòmetres la van guanyar Jaume Estañol, en homes (56:54), i Sílvia Roura, en noies (1h16:46). La volta curta per a les categories infantil masculí i cadet femení (10 km) va tenir com a vencedors Manel Corralero (34:06) i Berta Orozco (39:32). La segona prova de la copa gironina de BTT es farà diumenge que ve a Porqueres.