Futbol sala

El Barça, al ritme de Bateria

1a divisió. El brasiler fa el seu primer ‘hat-trick' amb l'equip i lidera una golejada completada en els darrers minuts

BARÇA6

M. NAVARRA2

El Barça va jugar el seu millor partit de la temporada fora de casa i va golejar el Magna Navarra en una nova mostra del talent ofensiu de Bateria, que va fer el primer hat-trick amb l'equip blaugrana.

Els navarresos van assetjar la porteria blaugrana en la primera part. Amb 0-2, Cristian ho va aturar tot i va tenir l'ajuda del pal en un xut de Tolrà. El moment clau del partit va ser un penal discutit a favor dels catalans, que Lozano va clavar per fer l'1-3. Amb 2-3, els locals, envalentits, van assumir el risc del porter jugador quan encara faltaven set minuts. A partir de llavors, el Barça ja no va perdonar i, amb contraatacs molt clars, va completar la golejada.

5 0 0 5 10 23

MAGNA NAVARRA: Asier, Eseverri, Jesulito, Martil, Carlitos –cinc inicial–, Tolrà, Arévalo, D. Saldise, Ibarra i J. Saldise. FC BARCELONA: Cristian, Gabriel, Sergio Lozano, Bateria, Wilde –cinc inicial–, Aicardo, Ari, Dyego, Lin, Saad i Rafa Usín. GOLS: 0-1 (3') Bateria. 0-2 (12') Bateria. 1-2 (27') Marc Tolrà. 1-3 (30') Sergio Lozano. 2-3 (32') Jesulito. 2-4 (34') Bateria. 2-5 (37') Saad. 2-6 (39') Saad. ÀRBITRES: Miguel i Sánchez Molina. Van mostrar targeta groga a Martil, Tolrà i Arévalo (Navarra) i Bateria, Dyego i Usín (Barça).