Natació

Crespí, al Cirque du Soleil

Natació sincronitzada. La nedadora mallorquina diu que es retira perquè havia perdut motivació després de l'operació al maluc

La mallorquina Marga Crespí va confirmar ahir que deixa l'alta competició i que s'incorpora al Cirque du Soleil. La nedadora va superar a Barcelona unes proves d'ingrés a la companyia quebequesa i aquesta setmana es desplaçarà a Mont-real per aprendre les coreografies. Crespí admet que deixa enrere una de les “millors etapes” de la seva vida, però que després de l'operació al maluc havia perdut una mica de motivació. Arran d'aquests problemes físics, Paula Klamburg va ocupar el seu lloc en el duet amb Ona Carbonell en l'europeu de Berlín. Sense poder reprimir les llàgrimes, la mallorquina va recordar alguns dels moments més intensos de la seva carrera, com ara quan va guanyar una medalla d'or en el mundial de Roma, amb només 18 anys, el bronze dels Jocs de Londres i el mateix metall en el duet, en el mundial de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)