Ciclisme

Umbert imposa la tècnica

Ciclisme. Triomf en solitari de l'empordanès del Bicis Esteve, en la tercera Copa Gironina de BTT. En la volta curta, la victòria va ser per a Jofre Collell

Quatre minuts va ser la diferència amb la qual Umbert Almenara (Bicis Esteve) es va imposar en la prova d'elit de la Copa Gironina de BTT disputada ahir a Vilobí d'Onyar, amb la presència de 280 participants entre les curses de 35, 25 i 12 quilòmetres per l'entorn de Brunyola, Sant Dalmai i el Volcà de la Crosa. Un centenar de nens i nenes van participar en les curses de promoció.

Almenara va imposar la seva superioritat tècnica en el tram de més exigència tècnica i va poder obrir una escletxa que va ser de quatre minuts respecte al segon, i vencedor de les curses disputades a Masos de Pals i Porqueres, el màster 30 Christian Collados (Bike Area llagostera). Ramon Lozano (Orko 3r) va ser tercer i Jordi Quintana (Cromoly), quart i millor sub-23. Jose Leon va guanyar en màster 40 i Eduard Gispert, en júnior.

En la volta de 25 quilòmetres el guanyador també va obtenir la victòria amb un marge molt gran respecte als perseguidors. En aquest cas va ser el cadet Jofre Cullell (Megamo) seguit Pau Quintana (Platja d' Aro) i Alex Cusell (Monty-Ambisist) en segona i tercera posició. Jaume Estañol (Porqueres) va guanyar en màster 50, Laura Tarradas (Monty- Ambisist) en elit femenina i Sílvia Roura (Bicis Esteve), en júnior.Dídac Carvacho (Area Llagostera), Júlia Pujol (Bicis Surià) i Anna Ayats (Cromoli) van guanyar la cursa de 12 quilòmetres.

Amer, aquest diumenge, serà l'escenari de la quarta de les sis proves de la Copa Gironina.