Ciclisme

Neix l'Extreme Gavarres 100 km de BTT

BTT. La cursa es farà el 26 de març en format ‘bike marathon' i amb la mirada posada en la desena edició de la Titan Desert

Bicis Esteve i Temps X Curses organitzen el 26 de març l'Extreme Gavarres 100 km de BTT, una cursa en format bike marathon al cor de les Gavarres, amb un desnivell considerable però amb camins aptes per a tots els públics i nivells. La prova, que passarà per paratges característics com ara Fitor, Sant Cebrià dels Alls, el puig d'Arques i el santuari de la Mare de Déu dels Àngels, també ofereix un recorregut més assequible de 30 quilòmetres i està situada en el calendari amb la desena edició de la Titan Desert, una cursa en què els equips de Bicis Esteve han tingut sempre una presència destacada i que es farà del 27 d'abril al 2 de maig.

Cartell

La cursa de BTT amb més impacte mediàtic tindrà en el seu desè aniversari un cartell de luxe en el qual es pretén incloure els guanyadors de les anteriors edicions, entre els quals hi ha ciclistes vinculats a Bicis Esteve com ara Melcior Mauri (2007), Luis Leao Pinto (2013 amb l'equip empordanès) i Ondrej Fojtik (2014 i recent fitxatge de Bicis Esteve). La cursa del Marroc, d'organització catalana, està presentant aquests dies les seves novetats arreu de l'Estat, amb una etapa nocturna –es començaria de nit, hores abans que sortís el sol i amb un llum frontal i un altre al darrere de la BTT– i un pas per 3.000 metres d'altitud com a principals novetats en el seu recorregut. A banda, s'oferirà un paquet reduït per participar en les dues últimes etapes, amb l'objectiu que els aficionats a la BTT puguin viure l'experiència.

La copa Gironina, a Amer

l'esportiu

La quarta de les sis proves del calendari de la copa Gironina de BTT, que té en Umbert Almenara (Bicis Esteve) el seu líder en la categoria elit després del seu últim triomf a Vilobí d'Onyar, es durà a terme aquest diumenge a Amer, per l'entorn del santuari de Santa Brígida, amb circuits de 33, 22 i 11 quilòmetres, en funció de les categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)