Tennis

Robredo minimitza Isner amb el servei

Tennis. Va guanyar 43/47 punts amb el seu primer i no va consentir cap trencament en el debut a València

L'olotí Tommy Robredo va guanyar el 91 per cent dels punts que va jugar amb el seu primer servei (43/47) i va obtenir per 7-6 (3) i 6-3 en una hora i 20 minuts un triomf de prestigi davant del gegant nord-americà John Isner (3) en la primera eliminatòria del València Open 500. El català va minimitzar amb el seu servei el poder del rival, precisament un consumat especialista en la matèria, i va esterilitzar els seus 10 aces –6 de l'olotí–. Robredo va signar un 72 per cent de primers serveis posats en joc i quan es va veure obligat a jugar amb el segon ho va fer amb un cinquanta per cent d'èxit (9/18). A més, el garrotxí, que ja és a tres victòries de les 500 en l'ATP, no va perdre mai el seu servei i va salvar les cinc pilotes de break que va tenir el nord-americà. Isner, en canvi, en va concedir una després de salvar les cinc restants (5/6) i això el va condemnar. El nord-americà, setzè de l'ATP, i Robredo, 21è, s'havien trobat abans tres cops, amb triomf sempre per a Isner, que aquest curs va eliminar el català a Roland Garros i a Pequín. El rival de Robredo en els vuitens serà el tennista xinès Taipei Yen Hsun Lu (42è de l'ATP).

El mataroní Albert Ramos, per la seva banda, va cedir amb l'italià Fabio Fognini per 6-4 i 6-2 en 68 minuts. Ramos havia superat la fase prèvia per accedir al quadre. Avui entraran en acció David Ferrer (1), Tomas Berdych (2) i Andy Murray (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)