Tennis

Robredo arriba als 500 triomfs

Tennis. L'olotí va derrotar Chardy i avui es juga el títol de València contra Murray (3)

L'olotí Tommy Robredo va entrar ahir al grup selecte de jugadors que han obtingut 500 triomfs en l'ATP gràcies a una remuntada èpica davant del francès Jérémy Chardy per 7-6 (7) i 7-6 (2) al València Open 500 –nom premonitori–. Robredo és el setè jugador en actiu que arriba al mig miler de victòries. El català jugarà la final avui contra l'escocès Andy Murray (3), que va derrotar David Ferrer (1).

El final del primer set entre Robredo i Chardy ja va ser de pel·lícula. De terror per al gal, que dominava per 3-6 el tie-break i va cedir per 9-7, i de final feliç per al català. Chardy acabava de llençar a les escombraries mig partit. A pesar del contratemps es va refer. Mentrestant, Robredo tenia problemes per guanyar el seu servei. En el quart joc va salvar dues pilotes de trencament. En el sisè, però, ja no va poder tapar més les fissures i el break a favor del francès, més sencer en aquella fase, li va permetre gaudir d'un avantatge consistent (2-4). Robredo estava en caiguda lliure (5-2) però va ressuscitar novament.

En la primera semifinal, Murray (2) va superar l'alacantí Ferrer (1) per 6-4 i 7-5. Ferru es va aferrar a la pista de l'Àgora quan perdia per 6-4 i 3-0 i va posar-se per davant en el segon set. Murray, però, va consumar un break en l'onzè joc i va reconduir la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)