Esport i política

CaixaBank, amb Tarragona

Jocs Mediterranis. El president de CaixaBank, Isidre Fainé, i l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, van signar ahir el conveni de patrocini

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, i l'alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Félix Ballesteros, van signar ahir un conveni en virtut del qual CaixaBank es converteix en soci oficial dels Jocs, la categoria més alta de patrocini d'aquesta competició. D'aquesta manera, CaixaBank esdevé proveïdor oficial de serveis financers d'aquest esdeveniment esportiu. El president de CaixaBank, Isidre Fainé, va afirmar que “amb aquest patrocini, CaixaBank vol mostrar el seu suport a un esdeveniment que ha de suposar un fort impuls per a l'economia, la societat i la imatge internacional de Tarragona”. Fainé va subratllar el compromís de La Caixa amb l'esport, destacant, entre altres iniciatives, el suport de l'entitat al Plan ADO durant més de vint anys. Al seu torn, l'alcalde de Tarragona i president del comitè organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, va destacar la importància que “una empresa de la categoria i rellevància de CaixaBank doni suport a un projecte que per a nosaltres va molt més enllà del terreny purament esportiu. Volem traspassar fronteres, situar-nos en el mapa internacional com a territori i destinació de turisme esportiu i cultural. Confiem enormement en aquests Jocs i vull agrair a CaixaBank que ens doni la seva confiança per tirar endavant el projecte”.

Amb el conveni signat avui, CaixaBank s'afegeix a la llista de socis oficials, en la qual figuren Estrella Damm i Repsol. Aquesta és la categoria de patrocinador més alta, que implica un major compromís amb l'esdeveniment. A banda dels socis oficials, els Jocs també compten amb patrocinadors oficials i col·laboradors. CaixaBank, entitat financera líder en el mercat espanyol, té 172 oficines i una plantilla de més de 800 empleats a la demarcació de Tarragona. Els Jocs Mediterranis se celebraran a Tarragona del 30 de juny al 9 de juliol del 2017. Estudis d'impacte econòmic indiquen que els Jocs representaran la creació de 300 llocs de treball directes que hi haurà 95.000 pernoctacions d'atletes, jutges i turistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)