Tennis

Granollers-López ja hi són

París-Bercy. Els catalans, campions el 2012, van obtenir ahir els punts necessaris arribant als quarts de final i jugaran per tercera temporada consecutiva a l'O2 de Londres la copa Masters

El triomf obtingut ahir per la parella catalana formada per Marcel Granollers i Marc López en la segona eliminatòria del Masters 1000 de París-Bercy contra els colombians Robert Farah i Juan Sebastián Cabal –6-3 i 7-6 (4) en una hora i 24 minuts en què només van cedir una vegada el servei– els va permetre segellar la classificació per disputar la copa Masters de dobles a l'O2 de Londres del 9 al 16 de novembre.

Amb l'accés de Granollers-López ja són cinc els duets que tenen garantida la presència en la competició que aplega les vuit millors parelles del curs. Encapçalen la llista els totpoderosos germans Bryan, seguits de Nestor-Zimonjic, Peya-Soares i Benneteau-Vasselin. Falten, doncs, per assignar tres places. El madrileny Fernando Verdasco i el canari David Marrero, campions el 2013, no han acumulat els punts suficients (quinzens) i no podran defensar el títol.

Passen Ferrer i Federer

David Ferrer (3), campió el 2012, va debutar ahir amb un partit enrevessat contra el belga David Goffin –6-3, 2-6, i 6-3– i jugarà els vuitens contra Fernando Verdasco. El castellonenc Roberto Bautista (11), per la seva banda, va reiterar la seva gran temporada i va superar el francès Richard Gasquet per 6-4 i 6-2; el seu rival en vuitens serà el canadenc Milos Raonic (7), que va estar a punt d'enganxar-se els dits contra la promesa nord-americana Jack Sock: 6-3, 5-7 i 7-6 (4). A Roger Federer també li va tocar patir contra el francès Jérémy Chardy, que el va tenir dues hores i mitja a la pista central.

També van avançar Andy Murray (8), que va derrotar el francès Julien Benneteau per 6-3 i 6-4, i el suís Stanislas Wawrinka (3), botxí del prometedor austríac Dominic Thiem per 6-4 i 7-6 (6).

Robredo, sense benzina

L'olotí va mantenir la fermesa física durant el primer set i va salvar dues pilotes de break que li van permetre guanyar el primer parcial en el tie-break contra el japonès Kei Nishikori (6). Però després va claudicar físicament –lògic després de l'esforç de la final de València i de dimarts contra Pospisil– i va claudicar per 6-2 i 6-3.

Muguruza derrota Makarova

En la copa Masters B femenina de Sofia, la catalana Garbiñe Muguruza (7) va debutar amb un triomf clar contra la número u del torneig, la russa Ekaterina Makarova (1), per 6-2 i 6-1. La canària Carla Suárez (5), en l'altre grup, va perdre un partit molt igualat contra l'eslovaca Dominika Cibulkova (2) per 7-5 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)