Atletisme

El cros Vila de Palamós, ple

Atletisme. 1.700 participants en la 21a edició de la prova, ahir al passeig del Mar

En el 21è Cros Atlètic Vila de Palamós hi van participar ahir al matí 1.694 alumnes de 5 a 17 anys de tots els centres escolars de la vila (Vedruna, La Salle, Vila-romà, Ruiz Giménez, IES Palamós i Els Àngels) que, amb el lema “L'esport, un gest per la pau”, van participar en les 20 curses que es van fer al passeig del Mar i que estaven organitzades pel departament d'Esports de l'Ajuntament. Els circuits tenien de 200 a 900 metres, i les curses fins a 1.800 metres, per als alumnes de tercer i quart d'ESO i batxillerat. Els primers de cada categoria rebien trofeus i medalles, i els participants, esmorzar i diversos records.

Mechaal, diumenge a Sant Hilari

l'esportiu

El circuit dels Cortals serà l'escenari diumenge de la 32a edició del cros de Sant Hilari Sacalm, el segon dels onze del Circuit Gironí de Cros. Adel Mechaal (AA Palamós) serà el cap de cartell, després del triomf diumenge passat a Calldetenes. S'espera una nombrosa participació perquè la selvatana és l'única prova del calendari català del cap de setmana, i destaca el duel entre la guanyadora en la primera cursa del circuit, Esther Guerrero (FC Barcelona), i Bàrbara Ramon (AA Catalunya), segona a Calldetenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)