Atletisme

Adel, per unanimitat

Atletisme. Un canvi de ritme a 800 metres del final va permetre el palamosí guanyar la prova amb molta autoritat abans de la cursa internacional que correrà aquest diumenge que ve

El circuit dels Cortals de Sant Hilari Sacalm va acollir, ahir, la segona prova del calendari del circuit gironí de cros, en una jornada disputada en unes condicions hivernals i en un terreny irregular i amb desnivell, condicions que endurien, encara més, una cursa que Adel Mechaal va guanyar en el seu camí de posada a punt per a la cursa que el palamosí disputarà aquest cap de setmana al cros internacional d'Atapuerca. En la prova castellana, s'espera també la presència del lloretenc Àngel Mullera, a més d'altres figures mundials, com ara els tres millors de l'últim mundial de cros: Japhet Korir (Kenya), Imane Merga (Etiòpia) i Teklemariam Medhin (Eritrea).

Tampoc ho va tenir fàcil Mechaal, perquè la selvatana era l'única prova que es disputava ahir al país i Daniel Pérez (CA Málaga) va liderar la cursa en algun moment. Arnau Turón (CA Olot-Terra de Volcans) va sorprendre amb un tercer lloc i Ramón Linares (CA Vic) va acabar per davant de Hamid Kabouri (CA Lloret). És clar que el triomf de Mechaal va ser per unanimitat, després d'un canvi de ritme definitiu a 800 metres de l'arribada.

Bàrbara Ramon (AA Catalunya) va fer un autèntic monòleg en la seva primera aparició en el circuit gironí. La vidrerenca va córrer en solitari al capdavant de la cursa i va treure mig minut a la següent atleta, la promesa Anna Quílez (CA Lloret). Encarna García (Club Atletisme Vic) va completar el podi femení.

Girona, la tercera parada

l'esportiu

El parc de les Ribes del Ter, a Girona, serà l'escenari de la tercera de les onze proves del circuit gironí de cros. Una prova en què s'esperen més de 1.000 participants perquè, si ahir la de sant Hilari Sacalm era l'únic cros que es corria a Catalunya, diumenge que ve, la 17a edició del cros Ciutat de Girona serà també el gran premi català de cros (categories cadet, juvenil i júnior) i, per això, s'hi esperen atletes de nivell. Les curses començaran a les 9.30 h del matí.