Més esport

500 corredors a la segona Rogaine

Curses d'orientació. La prova disputada al Cap de Creus se la va adjudicar l'equip CatFin

Francesc Ferrer i el finès Tommi Tölkkö (CatFin) van guanyar la segona edició de la Rogaine Cap de Creus dels Aligots de Girona, que es va dur a terme amb sortida del Port de la Selva i amb mig miler de participants entre les dues modalitats; la curta (3 hores) i la llarga (6).

108 equips i un total de 276 participants van arribar al punts de sortida a les 5 de la tarda i després de sis hores buscant les fites per l'entorn del Cap de Creus. Ferrer i Tölkkö, de la categoria HV, van aconseguir 241 punts i van superar els campions del món de l'especialitat, el CD Navarra, segon amb 214.

En la resta de categories, els guanyadors van ser: Mariona Olivella i Lluïsa Silla (DV), 113 punts; Pablo Alonso, Jordi Domènech i T. Santamaria (XV), 159 punts; Laia Bedos, Seta Graell i Sandra Rabassa (DO), 124 punts; els estonians Toomas Marrandi i Tauno Tiirats (HO), 204 punts; Pol Ràfols i Laura Serra (XO), 159 punts; Àlvar Soro i Miquel Soro (JA), 119 punts, i Gerard Oliver i Sergi Oliveres (JJ), 95 punts.

En la modalitat curta, que també havia començat a les 11 del matí –la sortida d'aquest tipus de proves sol ser el moment més espectacular per a públic i participants– i que tenia una durada de 3 hores van participar-hi 200 corredors de 84 equips. Els guanyadors en la categoria masculina van ser el Cani Tim, format per Kiko Matas, David Rodriguez i Ernest Vinyeta, que van aconseguir 94 punts. El conjunt amb més puntuació de la categoria femenina va ser el d'Eva Bové i Vanessa Perea (Mataxacuca), amb 68 punts i, en la mixta, l'A Fonduuu de Jordi Arumi i Virgina Güell va aconseguir 75 punts, els mateixos que el segon de la classificació (UE Vikings) però en 1 minut i 38 segons menys.

LA DADA

192
equips
van participar en la segona edició de la Rogaine del Cap de Creus dels Aligots de Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)