Tennis

Nadal confirma que serà al Godó

Tennis. El manacorí disputarà el Barcelona Open Banc Sabadell, del 18 al 26 d'abril del 2015. Serà la seva onzena participació, amb l'objectiu de recuperar el títol i sumar la novena corona

L'organització del Barcelona Open Banc Sabadell va confirmar ahir que Rafael Nadal participarà en l'edició del 2015 del torneig, que es disputarà entre el 18 i el 26 d'abril al Reial Club Tennis Barcelona. Nadal, actual número 3 del rànquing mundial, és el primer tennista que confirma l'assistència. “Estic molt content de tornar a un torneig que és molt especial per a mi, perquè es juga al meu club”, va manifestar Nadal, que iniciarà els entrenaments els pròxims dies, una vegada ha quedat enrere l'operació d'apendicitis a la qual es va sotmetre el dia 3.

Albert Costa, el director del torneig, es va mostrar molt satisfet amb l'acord. “Estem convençuts que aquesta notícia farà molt feliços els seguidors i tots els aficionats al tennis, i al mateix temps pensem que és la millor garantia d'èxit”, va declarar Costa. Serà l'onzena presència del jugador de Manacor en el Barcelona Open Banc Sabadell, torneig en el qual va debutar el 2003 i en el qual té el rècord de corones, amb vuit títols. En l'última edició no va poder retenir la victòria aconseguida el 2013 i va caure en quarts contra Nicolás Almagro. El campió va ser el japonès Kei Nishikori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)