Voleibol

El miracle del Barça

Voleibol. Ha de derrotar avui l'Asterix Kieldretch a l'Hospitalet per 3-0 o 3-1 i guanyar després el set d'or per passar a la Challenge Cup

El CVB Barça es conjura per remuntar avui al Complex de l'Hospitalet Nord (20.00h) el 3-0 encaixat en l'anada davant de l'Asterix Kieldretch i superar la segona eliminatòria de la Challenge Cup femenina. Les noies de Xavier Perales necessiten vèncer per 3-0 o per 3-1 per forçar el set d'or, que es juga a 15 punts. El conjunt belga va demostrar en l'anada un gran potencial, amb jugadores joves però que ja acumulen experiència internacional. L'eliminatòria és històrica perquè suposa el retorn a Europa 22 anys després d'un equip català femení.

Les belgues, que dominen la seva lliga, van mostrar-se molt efectives en atac, liderades per l'oposada Kaja Grobelna (19 anys), que va signar una gran actuació amb 18 punts (45% d'efectivitat en les seves rematades). Aquesta eficiència, el gran treball col·lectiu en el bloqueig i un bon servei amb ben poques errades van ser clau per a la victòria. L'equip de Xavier Perales, per la seva banda, va fallar en el servei, fins a deu errades, i també va tenir un baix percentatge en recepció. Nerea Sánchez va ser la millor blaugrana en atac amb 10 punts. L'equip de Perales acaba de guanyar el Gran Canària (3-1) en la superlliga i espera millorar el seu rendiment europeu per intimidar el conjunt belga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)