Més esport

‘Valley uprising', millor pel·lícula a Torelló

Alpinisme. Explica la història de l'escalada a la vall de Yosemite. Més de sis mil espectadors han assistit a la 32a edició del festival

La pel·lícula Valley uprising, dels nord-americans Peter Mortimer i Nick Rosen, va rebre el premi Flor de Neu d'Or en el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, que diumenge va tancar la 32a edició. La mateixa pel·lícula també va adjudicar-se el Flor de Neu de Plata al millor guió. El premi al millor film de muntanya va endur-se'l la pel·lícula Cerro Torre, a snowballs chance in hell. El millor film d'esports de muntanya va ser Mission antarctic. I American loneliness va merèixer el premi al millor film de cultura de muntanya. El premi especial del jurat va recaure en The cave connection. També van ser guardonats Guides & cie (fotografia), Pioners (menció especial), Epecuén (millor film extrem) i Vigia (defensa dels espais naturals). El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló va registrar una assistència de més de sis mil espectadors. L'estrella d'aquesta edició va ser Jim Bridwell, un dels grans escaladors nord-americans i protagonista de la pel·lícula guanyadora, que relata la història de l'escalada a la vall de Yosemite. La pròxima edició del festival es farà del 13 al 22 de novembre del 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)