Més esport

L'elit europea se cita a Barcelona

Tennis de taula. El 28è Ciutat de Barcelona té com a grans estrelles l'alemany Ovtcharov, sisè del món i primer europeu, i el bielorús Samsonov, desè del món i cinc cops campió del trofeu

La 28a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona inclourà dissabte la presència de dos dels millors jugadors europeus, l'alemany Dimitrij Ovtcharov i el bielorús Vladimir Samsonov, que també estan entre els deu primers del rànquing mundial. Ovtcharov és el sisè jugador del món i el primer europeu, mentre que Samsonov ocupa el lloc número deu de la llista mundial i el quart en la llista europea. L'alemany i el bielorús van disputar l'última final del campionat d'Europa individual que es va jugar el 2013, i el títol va ser per a Ovtcharov. Vladimir Samsonov és un vell conegut del públic català, ja que ha guanyat en cinc ocasions aquest Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, les quatre darreres de manera consecutiva.

El Ciutat de Barcelona es disputarà aquest dissabte al poliesportiu de La Salle a partir de les cinc de la tarda, en què es començaran a jugar els partits de quarts de final. La final està previst que es disputi a dos quarts de nou del vespre. En total seran vuit els jugadors participants, entre els quals hi ha tres catalans: Marc Duran i Oriol Monzó, del DKV Borges Vall, i Dani Torres, del CER l'Escala. A banda dels dos primers caps de sèrie, Dimitrij Ovtcharov i Vladimir Samsonov, la nòmina de jugadors estrangers es completa amb l'austríac Robert Gardos, que és el 24è jugador mundial i l'onzè d'Europa; l'ucraïnès Lei Kou, que és el 67è del rànquing mundial i aquesta temporada juga en l'UCAM Cartagena, i el jove xinès del DKV Borges Vall Gui Chenkai. Els emparellaments que hi haurà en els quarts de final seran els següents: Ovtcharov-Monzó, Kou-Duran, Gardos-Chenkai i Samsonov-Torres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)