Atletisme

Anna Quílez venç, quinze dies després

Atletisme. Segona victòria seguida per a l'atleta del Lloret en el Circuit Gironí, ahir en el cros Vila de Malgrat

El Bosc de Santa Rita va ser el marc ahir al matí del cros Vila de Malgrat, que en la vintena edició es consolida com un clàssic en la festivitat del 8 de desembre. Era la sisena cursa del calendari del Circuit Gironí de Cros, la cinquena perquè el temporal de pluja del cap de setmana anterior va obligar els jutges a suspendre el cros d'Olot. I quinze dies després de l'última prova disputada, a Salt, Anna Quílez (CA lloret la Selva) va repetir el triomf en la categoria femenina després d'estrenar el seu compte particular al Pla dels Socs de Salt. L'atleta d'Arbúcies va aconseguir el seu segon triomf –iguala la banyolina del FC Barcelona, Esther Guerrero– en dues proves. No va tenir gaires dificultats per guanyar, Quílez, que des del tret de sortida va imposar el seu ritme. Ángeles Rodríguez (Barcelona Atletisme) i Rosa Matamala (CN Banyoles) van ser segona i tercera en una cursa en la qual va tornar a córrer Sara Ramón (AA Catalunya), que va guanyar el gran premi Consell Comarcal de la Selva l'any passat i ara es recupera d'unes molèsties a l'espatlla.

Un total de mig miler d'atletes van córrer ahir en les tretze curses programades a Malgrat de Mar, en un circuit dur marcat per una forta pujada i els seus posteriors revolts. En la cursa masculina Ivan Zarco (CA Igualada) va aconseguir el triomf després d'un frec a frec amb Mohamed Azzouz (CE Universitari), Hamid Kabouri (CA Lloret), el campió del circuit la temporada passada. Faissal el Meziani (Amisi) i Jordi Rabionet (Salt-Esports Parra) van ser quart i cinquè. I, en la cursa de júniors i veterans, Boubacar Sabally (CA Lloret) va obtenir un clar triomf en júnior i José Blas Serrano (Rios Running Team) va superar l'ultrafondista blanenc Xavi Marina en la categoria de veterans.

A Riudellots de la Selva, aquest diumenge, es fa la setena prova de les onze que componen el calendari del Circuit Gironí de Cros, la penúltima de l'any 2014 –Banyoles el dia 21 hi posa el punt seguit, previ a les festes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)