Tennis

El RCT Barcelona fa el doblet a Vic

Tennis.L'equip masculí va obtenir el títol català contra el Polo (4-1) i el femení va guanyar una final ajustada contra el Barcino (3-2) resolta en el dobles amb Badosa i Pous decisives

El RCT Barcelona va aconseguir, ahir, el doblet en el campionat de Catalunya per equips que es va jugar a les pistes del Club Tennis Vic. L'equip masculí va derrotar amb molta claredat el RC Polo per 4-1 amb els punts de Pablo Carreño, Albert Montañés, Roberto Carballés i Oriol Roca. El punt del Polo el va signar Eudaldo Bonet. No va caldre jugar els dobles.

En noies, la final va ser força més igualada i el RCT Barcelona va derrotar el CT Barcino per 3-2. Els punts de les campiones els van aconseguir Paula Badosa, Aliona Bolsova i el doble format per Badosa i Laura Pous, que, en el partit que va decidir el títol, va superar Lara Arruabarrena –especialista amb tres títols de dobles WTA en la seva carrera– i Estrella Cabeza per 4-6, 6-3 i 10-8. Per part del Barcino, van puntuar Lara Arruabarrena i Eva Guerrero.

D'una altra banda, la pistes de la federació espanyola a Sant Joan Despí seran l'escenari, a partir de demà, dels campionats d'Espanya individuals. El primer favorit masculí que figura entre els inscrits és el mataroní Albert Ramos. En femení, la jugadora amb millor rànquing és Silva Soler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)