Tennis

Ramos, Montañés i Pous, ferms

Tennis. La jove empordanesa de 17 anys Paula Badosa es va plantar als quarts del campionat d'Espanya després de derrotar Alba Carrillo i avui s'enfrontarà a Sílvia Soler (1)

Els catalans Albert Ramos (1) i Albert Montañés (2) en el quadre masculí i Laura Pous (4), la defensora del títol, en el femení, van debutar ahir amb triomf en els vuitens de final del campionat d'Espanya absolut de tennis que es disputa a Sant Joan Despí. Ramos, que va tenir feina contra l'exprofessional Òscar Hernández en el derbi maresmenc –1-6, 6-3 i 6-4– jugarà avui els quarts de final contra el jove de Maçanet de la Selva Pol Toledo, mentre que Montañés, campió fa dos anys i que ahir va haver de remar de valent davant del jugador del CST Cunit Jordi Muñoz –6-2, 6-7 (0) i 6-4–, se les haurà amb el mallorquí Jaume Antoni Munar, un rival perillós finalista en el torneig júnior de Roland Garros.

Un altre dels partits de quarts que es jugaran avui és el que enfrontarà l'andalús Roberto Carballés (3) i el català Gerard Granollers. El germà petit de Marcel Granollers va superar ahir Steven Díez per 6-4, 1-0 i retirada. El madrileny Dani Muñoz (4), per la seva banda, va derrotar clarament Ricardo Villacorta (6-2 i 6-0) i tindrà com a rival Roberto Menéndez.

Laura Pous, per la seva banda, va derrotar Marina Guinart per 6-2 i 7-5 en el seu debut i jugarà davant de la castellonenca Sara Sorribes, l'actual campiona d'Europa júnior. Lara Arruabarrena (2) i Lourdes Domínguez (3) també van passar amb solvència. Va accedir igualment als quarts confirmant la seva evolució la jove empordanesa de 17 anys Paula Badosa, que va derrotar Alba Carrillo per un doble 6-3 i avui se les haurà amb Sílvia Soler (1), botxí ahir de la palafrugellenca Aliona Bolsova, que va presentar batalla i va cedir per un ajustat 6-4 i 7-6 (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)