Tennis

Retorn amarg de Nadal

Tennis. Va perdre en el seu primer partit del 2015 en el debut a Doha contra l'alemany de 34 anys Berrer. Djokovic va esbandir Lajovic

El número u mundial, Novak Djokovic, i el número 3, Rafa Nadal, van jugar ahir a Doha el primer partit individual oficial del curs ATP amb resultats contraposats. Mentre Djokovic (1) segueix en un gran estat de forma i va apallissar el seu compatriota Dusan Lajovic per 6-2 i 6-1 en 59 minuts, Nadal encara ha de greixar molt la màquina, i va encaixar una derrota dolorosa. El manacorí ja va demanar dilluns temps per tornar a agafar el fil, una qüestió de pura lògica després d'haver estat inactiu durant força temps per una lesió al canell i l'operació d'apendicitis. Ahir va evidenciar debilitat contra l'alemany de 34 anys procedent de la qualificació Michael Berrer (127è) i va perdre per 1-6, 6-3 i 6-4 en una hora i 56 minuts. El balear (2), campió el 2014, va començar fort i, amb dos trencaments, es va fer seu el primer set amb cops de gran qualitat. Però Berrer va reaccionar i Nadal, sense confiança, es va obnubilar. El break a favor del teutó en el tercer set (2-0) va ser el cop de gràcia que el va acabar de desestabilitzar. El xabià David Ferrer (4), per la seva banda, va remuntar un set a l'holandès Thiemo de Bakker.

Hewitt perd a Brisbane

A Brisbane, el nord-americà Lleytton Hewitt, vigent campió, es va acomiadar en el primer partit contra el seu compatriota Sam Groth (6-3 i 6-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)