Més esport

L'elit mundial de l'espasa, en guàrdia a Barcelona

Esgrima. La 39a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona reuneix aquest cap de setmana les millors tiradores de la modalitat

El bo i millor de l'esgrima femenina se cita aquest cap de setmana a les instal·lacions de l'Inefc de Barcelona. El 39è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona aplega, fins al diumenge 25, una de les proves puntuables per a la copa del món en la modalitat d'espasa femenina absoluta.

La baixa de la número 1 mundial, l'hongaresa Emese Szasz, que l'any passat va aixecar l'àmfora de campiona, no farà baixar el nivell d'un torneig en el qual es veuran les cares les onze primeres classificades del rànquing actual, exceptuant Szasz. Hi destaquen les tres integrants del podi dels Jocs Olímpics de Londres 2012, la ucraïnesa Iana Xemakina (número 7 del rànquing mundial), l'alemanya Britta Heidemann (3a) i la xinesa Yujie Sun, que enguany se situa en el segon graó de la classificació mundial. Una altra tiradora que s'haurà de tenir en compte és la italiana Fiamingo, que es va penjar l'or en el campionat del món de Kazan 2014.

La 39a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona comença avui a primera hora del matí. Demà es disputaran les finals de la competició per equips, i diumenge, el plat fort: les finals individuals. L'elit mundial de l'espasa femenina, en guàrdia a Barcelona.

La representació catalana

La 39a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona tindrà quatre representants catalanes, tres d'elles del Sala d'Armes Montjuïc. Hi serà la veterana terrassenca Clara Anyó (31 anys), que ja hi va participar la temporada passada. Patricia Jiménez també tornarà a disputar el torneig, mentre que la jove Marta García-Miquel debutarà en la competició. Sheila García de Andrés, nascuda al Masnou i resident a Madrid, també hi participarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)