Més esport

Tres campions gironins

Taekwondo. Mireia Puig (Jorsan), Oriol Bech (Joan's) i Lluís Romaní (Joan's) guanyen l'or en el trofeu de promoció cadet disputat a Barcelona

Els taekwondistes de les comarques de Girona van aconseguir nou medalles, tres de les quals van ser d'or, en el trofeu de promoció cadet –nascuts entre el 2001 i el 2003– que es va disputar diumenge passat al pavelló de la Mar Bella de Barcelona.

Mireia Puig (TKD Jorsan Cassà de la Selva) va acabar campiona en la categoria semi mig; Oriol Bech (TKD Joan's Roses), en mig, i Lluís Romaní (TKD Joan's Roses), en semi pesat. Tres medalles més van ser de plata: la d'Ivan Dimitrov (Jansu Figueres) en super lleuger, la de Lea Clement (Ki-hop Figueres) en lleuger, i la de Jordi Abad (Joan's Roses) en mig. Les tres medalles restants, de bronze, van ser per a Francisco González (Jansu Figueres) en categoria gall, Ibrahim Aghbalou (Joan's Roses) en mig i Edgar Benítez (Taesport Vilafant) en semi pesat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)