Més esport

Reus, seu del català de xous

Patinatge artístic. L'Olot, campió del món; el Masnou, plata, i el Reus, quart, són els màxims aspirants en grups grans. El campionat es fa dissabte i diumenge i ja s'han venut 1.500 entrades

El pavelló Olímpic de Reus serà dissabte i diumenge la seu del campionat de Catalunya de grups de xou, la primera gran cita global del curs en què l'Olot –vigent campió mundial precisament al mateix escenari l'octubre passat–, el Masnou –plata en el mundial– i el Reus –quart i que tornarà a jugar a casa– es veuran les cares. S'espera la presència de més de sis-cents patinadors, que competiran en les categories grup de xou petits, i juvenil –dissabte– i grup de xou gran, amb 13 grups, i quartet –diumenge–. Ja s'han venut més de 1.500 entrades i s'espera ocupar un 80% de l'aforament. Tots els equips buscaran fer un bon paper per aconseguir el bitllet per participar en l'estatal, que se celebrarà a Saragossa al març.

L'Olot presenta el nou espectacle Sobreviure, el Masnou estrena el xou Termòmetre i el Reus Deportiu lluitarà amb l'espectacle Infinit. En grups petits, s'ha de destacar l'absència del Blanes –fi de cicle anunciat–, bronze en el mundial, i la presència de l'Aldea, que es va penjar la plata a Reus el 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)