Tennis

Robredo s'estrena en el 2015

Tennis. Una lesió a l'adductor de la cama esquerra el va apartar d'Auckland i el va obligar a retirar-se a Melbourne amb cinc jocs disputats. Ahir va superar el primer partit a Rio Janeiro

“Només els que estan a prop meu saben el que he patit aquests dies”, explica Tommy Robredo (18è de l'ATP) a través del seu compte de Twitter. El català va obtenir a Rio de Janeiro la matinada de dilluns a dimarts (hora catalana) contra el jove suec de 18 anys Elias Ymer –6-4 i 6-3– el seu primer triomf del 2015. L'alegria ha trigat en excés per culpa d'una lesió a l'adductor de la cama esquerra. “Som a mitjan febrer i per fi he guanyat, però sempre és important començar a guanyar. El meu nivell, però, haurà de millorar molt”, va explicar el català de 32 anys, que és el tercer favorit del torneig rere Rafa Nadal (1) i David Ferrer (2). Robredo va renunciar al torneig d'Auckland en la segona setmana del curs per no arriscar-se i arribar bé a l'obert d'Austràlia, la gran cita. Un cop a Melbourne, però, es va haver de retirar quan guanyava per 3-2 el primer set contra el francès Edouard Roger-Vasselin. La hipoteca va ser la pèrdua dels 180 punts que havia acumulat en l'edició anterior. El seu rival en la segona eliminatòria del torneig de Rio de Janeiro serà l'austríac Andreas Haider-Maurer, botxí d'Albert Ramos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)