Més esport

La Hivernal, per a Carós i Amor

Curses de muntanya. Triomf compartit en la marató de la Hivernal de Campdevànol i d'Eric Moya en la mitja

Marc Carós (Esportiu Ripoll) i Manel Amor van compartir el triomf en la quarta edició de la marató Hivernal de Campdevànol, amb 6.000 metres de desnivell acumulat per la serralada de Montgrony. Carós, que havia vençut en les tres edicions anteriors i, només quinze dies abans, en la prova reina del Trail Rocacorba (30 quilòmetres), va fer el recorregut amb Amor en 4h26:23. Roger Viñas (Besttrail Race Team) va entrar a set minuts i mig i va ser tercer, mentre que la vencedora de la categoria femenina va ser Dolors Morcillo (Tuga Outdoor Team), que va entrar en el lloc 37 amb 5h37:41. Anna Juvé (Teknika Cat) i Sílvia Givogre van completar el podi femení d'una cursa que van completar 200 corredors. Pel que fa a la mitja marató, amb 2.100 metres de desnivell, el triomf va ser per al santjoaní Eric Moya, amb un temps d'1h41:01. Josep Viñas i David Coma van ser segon i tercer, i en la categoria femenina la victòria la va aconseguir Anna Comet, amb 2h04:49, dos minuts de marge respecte a Paloma Lobera. Núria Villegas (CE Teià) va completar el podi femení de la mitja, amb 230 corredors que van passar per l'arc d'entrada a meta situat a la plaça de la Mainada, centre operatiu de la cursa tot el cap de setmana.

Fàbregas i Sau, de nit

Aleix Fàbregas (Esportiu Ripoll) va ser el vencedor de la cursa nocturna, disputada dissabte i que substituïa el recorregut de 12 quilòmetres. Amb 9, el corredor de Ripoll va completar-la en 46:53. Raül Estévez (Teknika Cat) i Eduard Baquer (Flama 91) van ser segon i tercer, mentre que Maria Sau (AE Sant Grau-GEC) va ser setzena i vencedora de la categoria femenina amb 1h00:37. Gemma Avellí (AE Matxacuca) i Joanna Redondo (CEM Cerdanyola) van completar el podi de la cursa de nit.

PLE

4
triomfs
en quatre edicions de La Hivernal de Campdevànol té el ripollès Marc Carós.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)