Ciclisme

Punt final del social d'hivern i l'Open BMW

Ciclisme. La cursa del Pa, dissabte a Palafrugell, i la final de Riudarenes diumenge tanquen els campionats de carretera i BTT

La cursa ciclista del Pa de Palafrugell tancarà demà dissabte el campionat social d'hivern de ciclisme de carretera, que ha constat de cinc proves des que es va iniciar a Verges el 25 de gener. La prova tindrà 85 quilòmetres, i els últims 15 seran per les platges de Begur i tindran una alta exigència tècnica; per exemple les rampes de l'alt de sa Tuna, que serà el premi de la muntanya. La sortida serà a les deu del matí des de la plaça Antonio Miguel i les inscripcions es podran fer al Bar Buda. Antonio Miguel Parra (Club Ciclista Palafrugell) és el líder de la classificació general del campionat gràcies a la seva regularitat en les tres primeres curses i podria sentenciar el campionat en la prova que corre a casa.

L'última de les quatre curses de l'Open BMW BTT, que va començar el dia 1 a Quart, es farà a Riudarenes i tindrà dos circuits, de 35 i 25 quilòmetres. La sortida serà a dos quarts de deu del matí des del pavelló poliesportiu.

Un cop acabades les curses, s'entregaran els premis a totes les categories.

Triomf d'Airan Fernández

El terrassenc, que corre al Matrix Powertag, va ser el guanyador de la segona de les quatre curses socials que es disputen els dimecres a Peratallada. La participació en la cursa de 92 quilòmetres, amb 180 corredors, va tornar a estar marcada per la nombrosa presència de corredors estrangers, i darrere de Fernández van entrar Kilian Evenot (Dunkerke) i Florian Le Neun (Bonnat), a 5 segons. Adrià Moreno (Starley) va ser novè i la nord-americana Shelley Olds (Bigla), desena, encapçalant un grup de més de 70 unitats.