Més esport

La Molina proclama els campions de Catalunya Big Air

Surf de neu. Els diversos salts van ser els protagonistes de la prova disputada diumenge

La Molina va acollir el campionat de Catalunya Big Air, amb prop de 70 participants des de la categoria de menys de 14 anys fins a l'absoluta, que van fer els salts en dues rampes, de 12 i 6 metres –es valorava la dificultat, l'amplitud i l'execució–. Sam Solà, Paula Macià i Aleix López van ser proclamats campions de Catalunya absoluts en una competició puntuable també per a la copa d'Espanya, el Pyrenean Freestyle Tour i l'Universitary Open.

Solà (CET) va guanyar en la modalitat ski, amb Georgina Mora (CET) i Unai Feliu (AEP) vencedors en la categoria infantil II i Albert Pons (CET) en infantil I. En surf de neu, Paula Macià i Aleix López (CEMT) van guanyar en categoria absoluta i Alberto Casanova, en infantil II. Adrià Solé (CET) i Pau Bartolo (SG) van completar el podi de surf de neu en la categoria absoluta, i Roger Artigas i Jofre Sole(GNA), el de freeski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)