Voleibol

El Llars Mundet falla a Galícia i no puja

Voleibol. La derrota del Melilla a Castelló li va ser favorable i seguia el guió previst, però no se'n va sortir a la pista del Náutico Boiro

El Llars Mundet va perdre a la pista del Náutico Boiro gallec per 3-2 i es va quedar sense ascens a la superlliga masculina, tot i que el Melilla, l'altre equip que es disputava la segona plaça, va cedir a la pista del Mediterráneo, el campió (3-2). Tant els catalans com els de Melilla van sumar un punt gràcies als dos sets guanyats, però la classificació no s'altera, amb el Melilla tercer i el Llars Mundet quart. Si no hi ha renúncies a dalt, per tant, la superlliga seguirà per cinquena temporada consecutiva sense equips catalans.

El Sant Cugat femení

El Sant Cugat es va classificar per a la fase d'ascens a la superlliga femenina, categoria que va perdre la temporada passada, gràcies al triomf contra el Guadalajara (3-1). Els seus rivals seran el VP Madrid, el Torrelavega i el Tenerife. Pugen els dos primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)