Més esport

La Valltracks obre les inscripcions

Curses de muntanya. La prova es farà els dies 5 i 6 de setembre a Ribes de Freser, amb dues etapes de 35 quilòmetres cadascuna

Setanta quilòmetres i 5.000 metres de desnivell positiu acumulat és el menú de la primera edició de la Valltracks, la cursa d'alta muntanya que es farà el 5 i el 6 de setembre a Ribes de Freser i per a la qual es van obrir ahir les inscripcions.

La vall de Ribes serà l'escenari de la prova, que organitza Klassmark i que es podrà fer de manera individual o per parelles. Les dues etapes tenen 35 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu acumulat, amb la sortida i l'arribada a Ribes de Freser i amb pas per llocs emblemàtics de la zona com ara el camí dels Enginyers, Tirapits i coma de Vaca.

La Valltracks completa l'oferta de curses de muntanya de Klassmark per aquest 2015. Ja se n'han fet dues de les tres en modalitat Sky Race –Rocacorba i Montserrat, queda Girona per Fires– i les tres de la Salomon Mission X3: Trail Cap de Creus (1 i 2 de maig), Ulldeter (30 de maig) i el Catllaràs (25 de juliol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)