Tennis

“És com si a mi em posessin de director d'un hospital”

Tennis. Nadal carrega de nou contra l'elecció de Gala León com a capitana de l'equip espanyol de la Davis. La federació demanarà audiència a Rajoy perquè entén que Cardenal la vol cessar

“És com si a mi em posessin de director d'un hospital”, va sentenciar ahir Rafa Nada sobre la polèmica elecció de Gala León com a capitana de l'equip espanyol de la copa Davis. El detonant va ser l'audiència demanada per la federació espanyola a Mariano Rajoy davant dels atacs de Miguel Cardenal, president del Consell Superior d'Esports, que intenta destituir León. Cardenal va demanar les actes de l'elecció de León, una ingerència segons el vicepresident de la FET Fernando Fernández-Ladreda: “És una estratègia per cessar la primera capitana d'una selecció masculina.” El català Tommy Robredo va dir que León només ha parlat a Indian Wells amb tres dels tretze seleccionables: “Que es gastin diners en una persona i una ajudant que no parla amb els jugadors... Prefereixo no opinar. Prefereixo deixar-ho al marge i que passi el que hagi de passar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)