Tennis

Raonic fa fora del desert el tricampió Nadal

Tennis. Federer va atropellar Berdych a Indian Wells i jugarà la semifinal contra el canadenc. Djokovic, primer finalista

El tricampió d'Indian Wells Rafa Nadal (3) no va passar la prova a què el va sotmetre el gegant canadenc Milos Raonic (6) amb els seus serveis de més de 230 km/h i va quedar eliminat en els quarts –4-6, 7-6 (10) i 7-5– en 2 hores i 59 minuts. Va ser el primer triomf del canadenc contra Nadal en sis partits, en un duel en què tots dos van consumar un break i en què Nadal va tenir tres pilotes de partit en el segon set. El rival de Raonic en les semifinals serà el suís Roger Federer (2), que busca la seva cinquena corona al desert de Califòrnia. El geni de Basilea li va endossar un 6-4 i 6-0 al txec Tomas Berdych i eleva a 15-1 el seu balanç del 2015. L'altra semifinal la van jugar ahir el serbi Novak Djokovic (1) i el britànic Andy Murray (4) amb triomf del balcànic per 6-2 i 6-3.

Halep-Jankovic, final femenina

En dones, la romanesa Simona Halep i la sèrbia Jelena Jankovic (18) jugaran avui la gran final. Halep (3) es va guanyar el passaport per a la cita a causa de la retirada per lesió sense jugar de la nord-americana Serena Williams (1). Jankovic es va desfer de l'alemanya Sabine Lisicki (24) per 3-6, 6-3 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)