Esport i política

“Cardenal llança pilotes fora”

Política esportiva. Esteva diu que el president del CSD no va aportar res ahir en la seva intervenció a Barcelona. El directiu espanyol afirma que l'acte del dia 19 no va ser procedent

El president de la UFEC, Gerard Esteva, va agrair al secretari general de l'esport espanyol, Miguel Cardenal, que es desplacés a Barcelona “per donar explicacions”, encara que va dir que havia “llançat pilotes fora”. Cardenal va rebatre els nou punts en els quals es va basar la UFEC per convocar un miler de persones de tots els estaments de l'esport català. “Ens agrada que vinguin a donar explicacions, però el que volíem és que se centrés en els greuges denunciats. Encara més, ha dit que no havia tingut cap contacte amb nosaltres i li hem estat enviant cartes des del juliol”, va assenyalar Esteva, que va ser present ahir a les instal·lacions del CN Atlètic Barceloneta, el lloc on Cardenal va mantenir la trobada amb els mitjans, i es va asseure a primera fila. Cardenal va censurar la UFEC i, en acabar, el president del CSD li va traslladar la seva estranyesa per veure'l en l'acte i li va preguntar si això era habitual a Barcelona.

Esteva va dir després que “l'esport no es polititza”, i es va referir a l'acte. “No hi va haver ni una bandera, cap consigna, va ser un acte elegant i, fins i tot, constructiu. Busquem solucions. És veritat que el vaig informar a la nit de l'acte, però li havia enviat missatges i deia que estava ocupat”, va recordar. Sobre això, Cardenal va dir que l'acte del dia 19 “no va ser procedent”, i va precisar que havia rebut un missatge de WhatsApp el mateix dia a la nit, cosa que per ell va ser un error: “En aquell acte s'estaven impugnant decisions que s'havien adoptat precisament amb un acord amb la mateixa UFEC.” Finalment va dir que amb David Moner, l'anterior president de la UFEC, “no s'hauria incomplert un acord previ”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)