Atletisme

Kenya i Etiòpia pugnen per la supremacia

Atletisme. Les dues seleccions són les grans favorites en el mundial de cros de Guiyang

El mundial de Guiyang proporcionarà avui un nou episodi de la pugna entre els corredors de Kenya i d'Etiòpia per la supremacia en el camp a través. Del fred i la neu que va acompanyar l'edició del 2013 a Bydgoscz (Polònia) es passarà a la calor, la humitat i, fins i tot, la pluja, que espera avui els corredors a la població xinesa. Aquest cop, els caps de files kenyans seran Bedan Karoki i Geoffrey Kamworor que se les hauran amb els joveníssim etíops Hagos Gebrhiwet i Muktar Edris, campió i medallista de bronze en la categoria júnior de l'últim mundial.

L'atletisme espanyol és, juntament amb el britànic, l'únic que presenta equip del continent europeu. En el conjunt estatal no hi faltarà el palamosí Adel Mechaal, que tancarà una campanya hivernal en què ha brillat especialment a la pista coberta. La participació catalana es completa amb Lídia Rodríguez (Santutxu) i Jacqueline Martín (FC Barcelona) en la categoria femenina, i el vallesà Jordi Torrents (JA Sabadell), en la júnior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)