Tennis

Verdasco tomba Nadal

Tennis. El mallorquí és víctima dels “nervis” i cau eliminat en la tercera eliminatòria de Miami. Carla Suárez avança als quarts de final

Fernando Verdasco va protagonitzar la sorpresa de la tercera eliminatòria del Masters 1000 de Miami en derrotar Rafa Nadal, el segon cap de sèrie. El balanç de partits entre els dos jugadors era del tot favorable al jugador mallorquí, amb tretze victòries i una sola derrota, però l'estadística no va servir de res i el seu rival espanyol es va imposar per 6-4, 2-6 i 6-3.

Nadal es va mostrar preocupat pels “nervis” que té en els moments més compromesos dels partits, una situació que no aconsegueix “controlar” i que no li havia passat gairebé mai en la seva carrera: “Estic jugant amb molts nervis en els moments més importants. Sempre he estat capaç de controlar les emocions, en un 90 o 95 per cent dels partits, però ara és més difícil.” També va dir que espera sortir d'aquesta situació ara que s'acosta la temporada de terra, la més important per a ell.

També en el quadre masculí, Alexandr Dolgopolov es va classificar per als quarts de final, així com Kei Nishikori i David Goffin. En el quadre femení, la canària Carla Suárez, formada a Catalunya, va remuntar el partit contra la polonesa Agnieszka Radwanska (5-7, 6-0 i 6-4) i es va classificar per als quarts de final, en què s'enfrontarà a Venus Williams, botxí de Caroline Wozniacki, quarta favorita. La seva germana petita, Serena Williams, va aconseguir la classificació després de derrotar Svetlana Kuznetsova per 6-2 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)