Més esport

La Pocatraça, diumenge dia 12 a la vall de Núria

Esquí de muntanya. L'estrena de la cursa popular Sant Bernat, en format individual i més accessible, novetat de l'edició del 2015

La setzena edició de la prova d'esquí de muntanya per equips es disputarà de demà en vuit a la vall de Núria i amb la novetat de la primera edició de la cursa popular Sant Bernat, en format individual i amb un itinerari més accessible a banda i banda (vall d'Eina i vall de Noufonts) de l'itinerari escollit.

L'organització de la prova, el Centre Excursionista d'Olot, té preparades dues opcions de recorregut per a la Pocatraça. El primer és per a categories absoluta, júnior masculina i mixta amb 1.842 metres de desnivell positiu mentre que el segon està dirigit als cadet i júnior femení amb 1.254 metres. Dissabte 11 d'abril s'entregaran els dorsals i a les 18 h es farà el brífing a l'Auditori de Núria mentre que les sortides, l'endemà, a les 9 en punt. 2h02:40 va ser el temps de Marc Pinsach i Nil Cardona el 2014, vencedors de la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)