Més esport

Cinc catalans aniran al mundial d'Europa

Vela. Rafael Rabassa (CN el Balís) va guanyar la segona prova de la copa d'Espanya de la classe Europa

Cinc regatistes catalans es van classificar per disputar el campionat del món de la classe Europa que es farà a finals del mes de juliol a Noruega. La selecció espanyola d'aquesta classe es va confirmar després de la segona i última prova de la copa d'Espanya de la classe Europa, que es va fer el cap de setmana en aigües del Port Balís. En la categoria masculina aniran al mundial Rafael Rabassa (CN el Balís) i Salvi Borrat (CN l'Estartit), i en la categoria femenina s'hi han classificat Laura Oliva (CN Torredembarra), Cristina Pujol (CN Port d'Aro) i Andrea Rabassa (CN El Balís).

En aquesta segona prova de la copa d'Espanya la victòria va ser per al regatista local Rafael Rabassa, de 15 anys, que es va imposar a d'Alejandro Pareja (RCN Torrevella). La victòria absoluta en aquesta copa i les dues proves disputades van ser per Veith Nicklas (CN Eivissa). En la categoria sub-19 masculina la victòria va ser per a Salvi Borrat, mentre que en la categoria sub-17 el triomf final el va aconseguir Rafael Rabassa en nois i Mar Doreste (Port d'Aro) en la categoria femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)