Més esport

Oriol Monzó i Nora Escartin, campions de Catalunya

Tennis de taula. Per equips, el Borges va guanyar en nois i el Calella, en noies

Oriol Monzó (DKV Borges) i Nora Escartin (Suris Calella) van guanyar el campionat de Catalunya absolut de tennis de taula, que es va disputar a les instal·lacions del CTT Calella. Oriol Monzó va derrotar en la final masculina Joan Moregó (Mataró Quadis) per 3-0, mentre que Nora Escartin va superar per 3-1 Maria Ballester (Falcons Sabadell) en la final femenina.

En la prova per equips el títol masculí va ser per al DKV Borges Vall, que va derrotar per 3-1 el CER l'Escala. La tercera posició va ser per al Mataró Quadis, que va superar per 3-0 el Termotur Calella. En la categoria femenina només hi va haver dos equips participants, i el Suris Calella va derrotar el Mataró Quadis per 3-0.

El títol de dobles masculí va ser per a Marc Clotet i Ferran Brugada, del CER l'Escala, i en la categoria femenina les campiones van ser Nora Escartin i Sofia Xuan Zhang, del Suris Calella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)