Atletisme

La cursa, més rigorosa

Atletisme. A banda dels 71.372 inscrits, destaca la incorporació del xip en el dorsal, una novetat que aporta un plus de qualitat a la prova

La 37a Cursa El Corte Inglés no es conforma a ser una de les proves atlètiques més multitudinàries del planeta –ahir al migdia ja havien confirmat 71.372 inscrits–, sinó que aquest any tindrà una novetat tecnològica de primer ordre amb la incorporació d'un xip en el dorsal dels corredors populars que donarà a la cita un plus de qualitat i rigorositat. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, serà demà l'encarregat de donar el tret de sortida, a les 9.30h, des del passeig de Gràcia, des d'on els participants iniciaran el tradicional recorregut de 10,766 km que els enfilarà cap a l'Estadi Olímpic fins a tornar a la plaça de Catalunya.

Benhmarka, favorit

En el terreny esportiu, els grans favorits són Mohamed Benhmarka i Hasna Bahom, que aspiren a la sisena i la tercera victòria, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)