Tennis

Dos de tres per als catalans

Tennis. Robredo i Granollers van guanyar a Montecarlo i s'enfrontaran avui en el segon partit. Ramos va claudicar contra Djokovic

El serbi Novak Djokovic (1) va posar fi a l 'aventura del mataroní Albert Ramos en la segona eliminatòria del Masters 1.000 de Montecarlo. Ramos va afrontar el quart partit en quatre dies després de superar els dos de la prèvia i la primera eliminatòria del quadre final i va sucumbir davant la qualitat del balcànic per 6-1 i 6-4. El maresmenc ja havia perdut contra el mestre serbi enguany a Indian Wells.

També va entrar en escena ahir l'olotí Tommy Robredo (16), que va eliminar l'italià Andreas Seppi per 6-3, 1-6 i 6-4 en un partit prou dur d'una hora i 46 minuts. El garrotxí va ser superior amb el servei –set punts de servei per cap de Seppi–, malgrat que tots dos van fer el mateix nombre de trencaments (4). El rival de Robredo en la segona eliminatòria serà el barceloní Marcel Granollers, que va esbandir en un bon partit el francès Adrian Mannarino per 6-3 i 6-0. El barceloní va trencar cinc cops el servei del rival i només va cedir una vegada el seu. Granollers, que s'havia retirat en el torneig de Casablanca, sembla totalment recuperat. També va debutar el xabià David Ferrer (5), que va segellar l'accés a la tercera eliminatòria contra el dominicà Víctor Estrella per 6-2, 2-0 i retirada. També en terra batuda, Roland Garros va anunciar ahir que apujarà la seva dotació econòmica. Els vencedors individuals rebran un xec d'1,8 milions d'euros, 150.000 euros més que l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)