Ciclisme

Carles Barcons torna a guanyar a Riudarenes

Ciclisme. El vallesà va guanyar l'enduro de BTT de la Selva, la segona prova de la copa catalana. Ja havia guanyat la primera

Més de 400 practicants de l'enduro, la disciplina ciclista que combina el descens i el raid, van participar en l'enduro de BTT de la Selva, a Riudarenes, la segona prova del calendari de la copa catalana de l'especialitat. Com en la que s'havia fet a les Gavarres tres setmanes abans, el vallesà Carles Barcons va ser-ne el vencedor absolut després dels diversos trams cronometrats en un circuit dissenyat per una de les entitats de referència a les comarques gironines en l'enduro, el CC REM Riudarenes, en els paratges de l'Esparra.

Els corredors d'elit Guillem Sanz i Cedric Gracia –Barcons és màster 40– van ser segon i tercer, i Guillem Caballé va completar el podi de la categoria elit. En la resta, Joan Fruitós va guanyar en màster 30, Aleix Puig en júnior, Janet Puigros en elit femenina –acompanyada d'Elisabeth Ruiz i Victòria Eugènia en el podi– i Josep Permanyer en màster 50.

Podis de Cullell i Duran (Megamo)

Jofre Cullell (Megamo) va guanyar l'obert d'Espanya de Jerez en la categoria cadet i encadena ja dues victòries en dues curses disputades. També havia guanyat la primera Josep Duran en júnior, que va ser segon en la prova UCI de Montichiari després de ser 37è en la primera volta perquè sortia de la quarta fila.