Ciclisme

L'obert Càrniques Celrà arriba a Blanes

Ciclisme. Aquesta cita de BTT és el plat fort d'un cap de setmana amb quatre proves

La ciutat esportiva de Blanes serà el punt de sortida diumenge de la tercera prova de l'obert de BTT Càrniques Celrà, que serà també el campionat universitari de BTT per a federats i no federats, fruit de l'acord entre la Universitat Oberta de Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme. Les curses mantindran el seu format habitual, amb un circuit de deu quilòmetres en les categories de prebenjamí fins a màster i de mig i dos quilòmetres en les categories de promoció.

A Vilajuïga es disputarà dissabte a la tarda la copa catalana infantil de BTT i la marxa Dona Bike, amb dos recorreguts, d'11 i 22 quilòmetres. La dotzena edició de la marxa Guilleries Expres de BTT a Sant Hilari Sacalm, amb una única volta de 44 quilòmetres diumenge, i el memorial Josep Maria Pont a la Cellera de Ter de carretera –copa catalana per a màster 40, 50 i 60 i dones elit i campionat gironí– completen les competicions de ciclisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)