Handbol

La federació, camí de la salvació

Handbol. Rep les subvencions pendents del govern (225.000 euros) i només falta l'acord amb l'Ajuntament de Cerdanyola

La secretaria general de l'Esport va fer efectiu dimarts el pagament del 90% de la subvenció corresponent a exercicis anteriors (225.000) a la Federació Catalana d'Handbol. Aquest era un dels requisits indispensables per a la continuïtat de l'entitat ja que l'última ajuda econòmica datava del 2012 a causa de l'entrada de la federació en el concurs voluntari de creditors el juny del 2013.

La federació va agrair ahir en un comunicat l'esforç de la secretaria general de l'Esport i d'Ivan Tibau per haver pogut trobar la solució legal, administrativa i política a la problemàtica plantejada.

“Tot això, a més, s'ha pogut assolir amb l'esforç, suport i paciència de tots, però en especial dels treballadors de la federació, els clubs, els àrbitres i els nostres creditors; sense ells no seria possible el procés que estem vivint”, va assenyalar l'entitat.

La materialització d'aquesta subvenció suposa la culminació del compliment de la sentència del 15 d'octubre del 2014 que dictava la sortida del concurs de creditors de la federació.

Pendents de Cerdanyola

La federació admet que ha fet un pas de gegant per regularitzar l'entitat, però el procés encara no ha acabat. Falta solucionar l'afer del Parc Esportiu Municipal Guiera amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i els bancs hipotecaris.

La federació recorda que l'Ajuntament ha posat en “risc extrem” la continuïtat de l'entitat. Confia, però, que els canvis a l'Ajuntament després de les eleccions puguin propiciar un nou diàleg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)