Més esport

Desè títol de l'Olot

Patinatge artístic. Les de Ricardo Planiol revaliden el títol europeu de grups de xou grans amb ‘Sobreviure'

El CPA Olot va aconseguir ahir el seu desè títol de campió d'Europa de grups de xou grans en imposar-se en la competició celebrada a la localitat alemanya de Bremerhaven. L'equip garrotxí, entrenat per Ricard Planiol, va representar la coreografia Sobreviure, amb la qual aquest any ja ha guanyat els campionats de Girona, Catalunya i Espanya. L'Olot defensarà la mateixa coreografia la tardor que ve en el mundial de Cali (Colòmbia), per al qual ja va aconseguir la classificació amb la victòria en el campionat d'Espanya.

L'actuació de l'Olot va vorejar la perfecció i va tenir com a únic error la caiguda a l'inici d'una de les patinadores. La seva puntuació final va ser de 96,8. El podi el van completar els equips italians Royal Eagles i Fiumincello.

Els altres equips catalans en competició, el Girona i el Masnou –el Reus, que ja té plaça per a Cali, va preferir no va viatjar a Alemanya–, van acabar quart i sisè, respectivament. Les gironines, amb la coreografia Fent i desfent, van aconseguir 91 punts, i les maresmenques, amb Termòmetre, en van aconseguir 86,9.

Dos subcampionats per al Reus

En la primera jornada del campionat d'Europa, el
Reus va aconseguir la medalla de plata en la categoria de grups de xou juvenil. La seva coreografia, Scandal, va rebre una puntuació de 115,9. La victòria se la van endur les italianes del PA Portogruaro, que van interpretar Welcome to Coney Island i va ser puntuat amb 119,5. El bronze va ser per a les també italianes de l'SC Mottense, amb Knocked down (115,9). El quart lloc, a molts pocs punts del podi, se'l va adjudicar el CPA Olot, amb la coreografia Nightmare (113,6). El CPA Tona va tancar el top 5 amb Living on the edge (112,2). El Reus va repetir ahir subcampionat en la prova de quartets, només superat pels italians de l'Artiskate-Celebrity, actual campió del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.